top of page
Поиск
  • Фото автораЧугуївська ЦБС

Семінар «ПрофСтарт. Пошук нових форм та ідей у профорієнтаційній роботі бібліотек»

26.09.2019 співробітники Чугуївської ЦБС були запрошені до Харківської обласної бібліотеки для юнацтва, де відбувся обласний семінар «ПрофСтарт. Пошук нових форм та ідей у профорієнтаційній роботі бібліотек».

Семінар почався з виступу Марченкової Євгенії Анатоліївни цікавою лекцією, під назвою «Містичний Харків» про історичні цікавинки, які відомі аномальними явищами. Продовжила семінар зав. відділу маркетингу Бацамут Світлана Ігорівна з доповіддю про роботу Харківської обласної бібліотеки для юнацтва в галузі профорієнтації молоді.

Наступним лектором був співробітник Харківського центру зайнятості Ромаська Анна Володимирівна. Анна Володимирівна розповіла як центр зайнятості за допомогою тестування допомагає краще зрозуміти підлітку свої вподобання та зорієнтуватися в виборі майбутньої професії.

Були запрошені представники ХНУМГ ім. О. М. Бекетова Дарина Вершинина, яка розповіла про свій навчальний заклад та про їхню роз’яснювальну роботу по фінансовій грамотності підлітків та майбутніх абітурієнтів. Для цього вони проводять виїзні заходи «Фінансовий квест».

Щиро дякуємо співробітникам Харківської обласної бібліотеки для юнацтва за змістовний семінар та цікавих лекторів. Інформація була дуже корисна та цікава.



5 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page